Voor nieuwe leerlingen

Aanmelden schooljaar 2021-2022 groep 8

Je bent hier:
Hallo Wij zijn

Wie ben jij ?

Aanmelden

We heten je graag welkom op havo De Hof. Van maandag 7 t/m donderdag 17 maart 2022 12.00 uur kunnen nieuwe leerlingen zich aanmelden voor havo De Hof. Ook dit jaar gaan de aanmeldingen voor middelbare scholen digitaal via https://www.voschoolkeuze020.nl/ . Op deze website kunt u meer informatie vinden over hoe de digitale aanmeldingsprocedure precies verloopt.

Aanmelden leerlingen van buiten Amsterdam
Als leerlingen van buiten Amsterdam zich willen aanmelden bij havo De Hof, dan komt er een aparte route. Meer informatie komt binnenkort beschikbaar via https://www.voschoolkeuze020.nl/

Aanmelden via hardheidsclausule
Havo De Hof mag enkele leerlingen direct plaatsen, zonder loting en matchingprocedure, op grond van zwaarwegende persoonlijke kenmerken, een gezondheidssituatie en/of de thuissituatie. Dit is de zogenaamde hardheidsclausule. Als je denkt hiervoor in aanmerking komt, dan moeten je ouders vóór 28 februari 2022 een verzoek met een specialistische of medische onderbouwing mailen aan onze zorgcoördinator mevrouw T. van Straaten via t.van.straaten@havodehof.nl .

De hardheidsclausulegesprekken vinden plaats ná ontvangst van het verzoek. Uiterlijk op 4 maart 2022 volgt de beslissing of je via de hardheidsclausule wel of niet kan worden toegelaten op havo De Hof. Er mag maar bij één school een verzoek tot het toekennen van de hardheidsclausule ingediend worden.

Kennismakingsmiddag: medio juni
Als je bent toegelaten tot havo De Hof, dan kan je medio juni kennismaken met je klasgenoten en jouw mentor. Tijdens de kennismakingsmiddag ontvang je alle informatie die nodig is voor de start van jouw schoolcarrière op havo De Hof. Bijvoorbeeld over de introductie aan het begin van het schooljaar, het schoolkamp en alle andere praktische zaken. Uiteraard is dit onder voorbehoud door de coronasituatie.

Vragen?

Heb je nog vragen, dan helpen wij je graag. Je kan ons op werkdagen bereiken via 020 – 893 8000 of mailen naar info@havodehof.nl