Welkom bij havo De Hof!

Havo De Hof is een categorale havo.
Dat betekent dat we ons volop inzetten om leerlingen bij ons op school op weg te helpen naar het diploma en de wereld die na de middelbare school op hen wacht.
Heb je goede resultaten in leerjaar 1 of 2 en blijk je beter op je plek te zijn op het vwo? Dan helpen we je naar een school met een vwo afdeling. We werken samen met alle scholen in Amsterdam. In onze overgangsregeling staat beschreven wanneer we de overstap naar het vwo ondersteunen. We bieden geen programma om van havo leerlingen vwo’ers te maken. We geloven dat je bij twijfel beter eerst je havo diploma kunt halen en daarna, met de vakken waar je goed in bent, naar het vwo over kunt stappen in de bovenbouw.

Havo Talent programma
Alle leerlingen van klas 1, 2 en 3 doen mee aan het Havo Talent programma. Dat is verspreid over het jaar minimaal 12 weken 2 uur per week een vak volgen wat je leuk vindt of iets waar je beter in wilt worden.

Havo Talent vakken
Onder andere:
Patisserie
3d printen
Theater
Aviation (luchtvaarttechniek)
Havo Talent vakken
Ook deze vakken:
Spaans
EHBO
Psychologie
Dans
Categorale school
We zetten ons volop in om leerlingen met een havo / vwo advies te helpen naar het diploma en de wereld die op hen wacht.
Groep 8
Zij instroom
Magister
Rooster
Jaarplanner
Nieuws