Welkom

U bent hier:
Over havo De Hof

Welkom op de website van havo De Hof,

Havo De Hof is een jonge, ambitieuze school in Amsterdam Oost. Onze kernwaarden zijn autonomie, vertrouwen en verbondenheid. Dat betekent dat we werken aan de zelfstandigheid van onze leerlingen, dat we starten vanuit vertrouwen en dat we ervoor zorgen dat de verbondenheid tussen school, leerlingen en ouders sterk gevoeld wordt.

Voor u als ouders betekent dat bijvoorbeeld dat we de schoolcarrière van uw zoon of dochter meestal starten met een kennismakingsborrel op ons dakterras nadat uw zoon of dochter bij ons geplaatst is. Ook organiseren we formele en informele bijeenkomsten met ouders. Soms staan deze in het thema van onderwijszaken, zoals bij de kennismakingsavond met de mentor en de andere ouders, maar soms staan ze ook in het teken van andere onderwerpen, zoals opvoeden in deze tijd.

Wij werken elke dag met veel enthousiasme dat havo De Hof de plek is waar ouders, leerlingen en het team elkaar makkelijk kunnen vinden en samen nadenken hoe we tot een schooltijd kunnen komen om nooit te vergeten. Dat betekent voor ons dat we zoeken naar de manier waarop leerlingen het beste kunnen werken, dat we talenten van onze leerlingen stimuleren en dat we er met elkaar een fijne tijd van maken. Graag nodigen we u uit om daarin mee te denken en te participeren. Dat kan via de ouderklankbordgroep, via gastlessen, of tijdens de informele (ouder)avonden, via het centrale e-mailadres: info@havodehof.nl

Jessica Jensen
Directeur havo De Hof